Your Cart

Voitteko auttaa minua COOKING & PRECISION-tilini kanssa?

Tekniset kysymykset

Voitteko auttaa minua COOKING & PRECISION-tilini kanssa?

Muuta yhteystietoja
Unohtunut salasana
Yhdistä sosiaalisen median tilit
Tekniset ongelmat
Poista tilisi

Kuinka voin muuttaa yhteystietojani COOKING & PRECISION-tilissäni?

Voit muuttaa henkilökohtaisia tietojasi seuraavasti:

  1. Kirjaudu tilillesi napsauttamalla sivun oikeassa yläkulmassa (tai sovelluksessa oikeassa alakulmassa) olevaa henkilökuvaketta.
  2. Kun olet kirjautunut sisään, tee haluamasi muutokset tilisi tietoihin:
    Salasana – Kun napsautat ”Vaihda salasana”, sinua pyydetään antamaan vanha ja uusi salasana. Varmista, että uusi salasana on 10-100 merkkiä pitkä.
    Sähköpostiosoite – Napsauta ”Omat tiedot” ja kirjoita sähköpostiosoite, jossa haluat COOKING & PRECISIONn ottavan sinuun yhteyttä.
    Toimitusosoite – Valitse ”Osoitekirja” vasemmasta sarakkeesta ja ”Lisää uusi osoite”. Jos tämä on ensisijainen toimitusosoitteesi, muista asettaa se oletusarvoiseksi osoitteeksi.
    Maksutapa – Kun napsautat ”Maksutavat” -välilehteä, näet luettelon tilillesi liitetyistä maksutavoista. Tässä voit ”Lisätä uuden maksutavan” ja muuttaa tilillesi liitettyjä maksutapoja.
    Yhteystietojen asetukset – Napsauta vasemmalla olevaa ”Yhteystietojen asetukset” -vaihtoehtoa valitaksesi, miten haluat COOKING & PRECISIONn ilmoittavan sinulle uusista yksinoikeuksista ja kampanjoista.
  3. Kun olet tehnyt kaikki tarvittavat muutokset tilisi tietoihin, muista napsauttaa Tallenna.

Tiliin tekemäsi muutokset eivät vaikuta jo tekemiisi tilausdetaljeihin.

Unohdin salasanani

Jos olet unohtanut salasanasi, uudelleen kirjautuminen on hyvin yksinkertaista.

  1. Siirry kirjautumissivullemme.
  2. Napsauta ”Unohtunut salasana? ” -linkkiä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi.
  3. Lähetämme sinulle linkin kirjautuneella sähköpostiosoitteellasi salasanan palauttamiseksi.

Etkö löydä sähköpostia? Suosittelemme tarkistamaan roskapostin.

Yhdistä sosiaalisen median tilit

Oletko luomassa uutta COOKING & PRECISION-tiliä?  Voit yhdistää sosiaalisen median tilin COOKING & PRECISION-tilillesi rekisteröitymällä Apple ID:llä, Facebook-tilillä tai Google-tilillä.  Sitten voit kirjautua sisään COOKING & PRECISION:iin.

Jos olet rekisteröitynyt Apple ID:llä mutta päätit piilottaa henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi, Apple on luonut sinulle sähköpostiosoitteen.  Löytääksesi tämän osoitteen, siirry Apple ID -asetuksiin laitteellasi tai kirjaudu Apple-tilisi sivulle.

Sinulla on jo COOKING & PRECISION-tili? Et voi yhdistää toista sosiaalisen median tiliä COOKING & PRECISION-tilillesi.

Olet jo rekisteröitynyt sosiaalisen median tilin kautta? Et voi kirjautua sisään sähköpostiosoitteella. Napsauta asianmukaista sosiaalisen median kuvaketta kirjautumisnäytöllä.

Saat virheilmoituksen yrittäessäsi kirjautua sisään? Jos olet rekisteröitynyt COOKING & PRECISION:iin Google-, Facebook- tai Apple ID -tilillään kautta, sinun on kirjauduttava sisään samalla sosiaalisen median tilillä. Käytä sähköpostiosoitekentän alla olevaa vastaavaa painiketta valitulle sosiaalisen median alustalle.

Haluat irrottaa sosiaalisen median tilin? Napsauta vain ”Katkaise yhteys” -painiketta ”Sosiaalisen median tilit” -välilehdessä. Jos olet rekisteröitynyt COOKING & PRECISION:iin sosiaalisen median tilin kautta ja haluat nyt kirjautua sisään sähköpostiosoitteella, sinun on luotava uusi COOKING & PRECISION-tili eri sähköpostiosoitteella.

Minulla on tekninen ongelma

Jos sinulla on tekninen ongelma COOKING & PRECISION-sivuston tai sovelluksen kanssa, tässä ovat suosituksemme:

  • Tyhjennä selaimen evästeet ja välimuisti
  • Kokeile eri selaimella
  • Kokeile toisella laitteella
  • Jos käytät sovellusta: pakota sovelluksen sulkeminen, varmista, että sinulla on uusin versio, ja käynnistä laite uudelleen

Jos ongelma jatkuu, ota vapaasti yhteyttä asiakaspalvelutiimiin.

Poista COOKING & PRECISION-tilisi

Jos haluat poistaa COOKING & PRECISION-tilisi, voit ottaa meihin yhteyttä ohjesivun kautta.

Huomaa, että tilin poistaminen johtaa henkilökohtaisten tietojen (tilaushistoria, tallennetut osoitteet, maksutavat ja tallennetut tuotteet) pysyvään poistoon.

Kun nämä tiedot on vahvistettu, voimme poistaa tilisi.